Vuoden työntekijäksi taloudenhoitaja Sirpa Timonen

Suomen ortodoksisen kirkon palvelukeskuksen ja Ortodoksisen Kirkon Työntekijät ry:n yhdessä järjestämä koulutustilaisuus pidettiin 14.-15.5. Tampereen seurakunnan tiloissa. Paikalle kokoontui noin 60 seurakuntien, kirkon keskushallinnon, järjestöjen ja luostarien edustajaa. Päivien aikana paneuduttiin mm. kirkon hallinnossa tekeillä oleviin muutoksiin ja kirkon viestintäkulttuurin kehittämiseen.

Päivillä jaettiin myös Vuoden työntekijä -titteli, joka jaettiin nyt viidettä kertaa. Huomionosoituksen valitsee kirkon työntekijöiden ehdotusten perusteella Ortodoksisen Kirkon Työntekijät ry:n hallitus.

Vuoden työntekijää ei valita äänimäärän, vaan perustelujen mukaan.

– Huomionosoituksen tarkoitus on nostaa esiin ansioitunut työntekijä, mutta myös kannustaa huomioimaan toistemme vahvuuksia ja onnistumisia ja juurruttaa maanlaajuiseen työyhteisöömme kiittämisen ja kehumisen kulttuuria, kertoo Ortodoksisen kirkon työntekijät ry:n puheenjohtaja Ilona Lehmus.

Vuoden 2017 työntekijäksi valittiin taloudenhoitaja Sirpa Timonen seurakunnastamme.

Perusteluissa todettiin seuraavaa: ”Sirpa Timonen on ollut seurakunnan palveluksessa 30 vuotta. Hän on oman alansa rautainen ammattilainen, joka osaa myös tarvittaessa vääntää asiat rautalangasta ja tehdä ne ymmärrettäviksi. Tästä taidosta ovat hyötyneet sekä esimiehet että seurakunnan luottamushenkilöt. Työkaverina Sirpa on huumorintajuinen ja yhteistyökykyinen, ja hän kykenee ilmaisemaan tarvittaessa perustellusti myös eriävän mielipiteensä asioihin. Sirpa on toiminut pitkään omassa hiippakunnassaan luottamusmiehenä ja puolustanut aina tarpeen tullen työntekijöiden oikeuksia ja tuonut eri työntekijäryhmien edustajien äänen kuuluviin asiallisesti ja tasapuolisesti. Kaiken tämän lisäksi hän on oivallista sanaristikon täyttöseuraa.

Seurakunta onnittelee taloudenhoitaja Sirpaa ja toivottaa hänelle Monia armorikkaita vuosia!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.