Tekijäporukkaa haetaan Joulukuvaelmaan

Tekijäporukkaa haetaan Joulukuvaelmaan

Ortodoksisen kulttuurin säätiö yhdessä Joensuun ortodoksisen seurakunnan kanssa toteuttaa saamallaan hankerahalla Joulukuvaelman, joka perustuu kreikkalaisen nykysäveltäjä Papathanassiou Vangeliksen Rapsodies- sävellyksen musiikkiin.

Sanaton, valo-äänisuunnitteluun perustuva, Jeesuksen syntymästä kertova esitys toteutetaan Ortodoksisen kulttuurikeskuksen ja Ortodoksisen seminaarin välisellä, uusitulla piha-alueella – Agoralla joulukuun puolella.

Esityksen tapahtumat etenevät kaikkien tunteman jouluevankeliumin mukaisesti. Kohtaukset harjoitellaan ensin sisätiloissa Joensuun ortodoksisella seurakuntasalilla ja marraskuussa siirrytään ulos Agoralle.
Esitys toteutetaan kaksi kertaa joulukuussa sunnuntai-iltaisin 9. ja 16.12.

Kaikki esitykseen tarvittava puvustus ja rekvisiitta rahoitetaan hankkeesta ja osallistuminen tähän kuvaelmaan on kaikille ilmaista. Valo- ja äänisuunnittelun ja toteutuksen hoitavat paikalliset ammattilaiset.

Tekijäporukka etsii joukkoonsa päähenkilöiden esittäjiä, paimenia, tietäjiä ja enkeleitä. Ensimmäinen kokoontuminen on Joensuun ortodoksisella seurakuntasalilla maanantaina 24.9. klo 18. Paikalla ohjaajat Markku Ylönen ja Jaana Palve-Karppanen esittelemässä kuvaelman toteuttamista. Illan aikana teetä ja tarjoilua! Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja Jaana Palve-Karppanen p. 040-9134009
Ortodoksisen kulttuurin säätiöstä

Bookmark the permalink.

Comments are closed.