Ruoka-apukassien jakelu

Seurakuntamme jakaa kerran kuukaudessa PKO:n ruokakasseja ortodoksisella seurakuntasalilla (Kirkkokatu 32). Sisäänkäynti jakelupisteeseen on Sairaalakadun puoleisessa päädyssä eli pääsisäänkäynnin vastakkaisessa päädyssä. Ruokakasseja jaetaan yksi/talous niin kauan kuin jaettavaa riittää.

Ruokakassit on tarkoitettu Suomessa pysyvästi asuville Suomen sosiaaliturvaan oikeutetuille henkilöille (varaudu esittämään kela-kortti) tai turvapaikanhakijoina saapuneille henkilöille.

TIEDOKSI: Helmikuusta 9.2. lähtien ruokakassijakeluun tulee muutoksia. Seurakuntasalin eteisestä, lämpimästä tilasta, jaetaan klo 8.30 alkaen numerolappuja, jota vastaan saat ruokakassin. Numeron saa henkilökohtaisesti, sitä ei voi ottaa kaverille. Tällä järjestelyllä pyrimme siihen, että kenenkään ei tarvitsisi odotella ulkona sateessa tai pakkasessa. Numeroita jaamme sen verran, että jokainen numeron saanut, saa varmasti kassin. Jos nyt kävisi niin, että kasseja on enemmän kuin numeroita, voit jäädä omalla päätökselläsi jonottamaan. Jaettavien kassien tarkkaa määrää on mahdotonta ennalta tietää.

Koronapandemian aikana ruoka-apukasseja ei jaeta – tämän hetken tiedon mukaan siis 13.4. saakka (Tommi 23.3.2020)

Aikataulu 2020:

Perjantaisin klo 9 alkaen
(tai niin kauan kuin jaettavaa riittää)
17.4.
15.5.
12.6.
10.7.
14.8.
11.9.
16.10.
13.11.
18.12.

 

Comments are closed.