Jumalanpalvelukset toimitetaan kesä- ja heinäkuussa ulkona

Joensuun ortodoksisessa seurakunnassa koronarajoitusten purkaminen aloitetaan siten, että viikoittaiset jumalanpalvelukset (vigiliat ja liturgiat) toimitetaan kesä- ja heinäkuun ajan ulkona. Jumalanpalveluksiin otetaan kirkkokansaa max. 30 ihmistä ENNAKKOILMOITTAUTUMISELLA. Joensuussa suurin osa palveluksista toimitetaan hautausmaan Pyhän Ristin tsasounalla.

Ilmoittautuminen SEURAKUNNAN VIRASTOON (0400 397 900) viraston aukioloaikana: ilmoittaa voit VAIN itsesi (mukaan lukien palvelukseen osallistuvat perheenjäsenesi), mutta et muita. Ilmoittautumisen yhteydessä otetaan ylös puhelinnumero. Palveluksiin voi sama henkilö ilmoittautua nyt aluksi vain joka toinen viikko: näin annamme kaikille palveluksiin haluaville mahdollisuuden osallistua jumalanpalveluksiin. Liturgioiden jälkeen toimitamme edelleen ehtoollishartauden heille, ketkä eivät mahtuneet/pystyneet osallistumaan liturgiajumalanpalvelukseen.

Huolehdithan ettet tule sairaana jumalanpalvelukseen – jos kuulut riskiryhmään: emme kiellä sinua tulemasta palvelukseen mutta emme suosittele sitä.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.