Päiväpiiri

Seurakuntamme päiväpiiri kokoontuu ortodoksisella seurakuntasalilla (Kirkkokatu 32) keskiviikkoisin klo 13.00 (ellei toisin mainita). Päiväpiiri järjestää myös retkiä. Päiväpiiri ja retket ovat kaikille avoimia ikään tai elämäntilanteeseen katsomatta! Toiveita päiväpiirin aiheista voi esittää tekstiviestillä diakoniatyöntekijä Eeva Timoselle (050 539 4932) tai isä Joonas Ratilaiselle (0400 269 996).

Syksyn 2020 ensimmäinen kokoontuminen on KESKIVIIKKONA 19.8. klo 13.00 – kokoontuminen alkaa panihidalla kirkossa, jossa muistellaan edesmennyttä päiväpiiriläistä Lahja Muhosta. Panihidan jälkeen kahvit ja seurustelua seurakuntasalilla.

 


Huomioitavaa!
Päiväpiiri tekee myös retkiä, joiden ilmoittautumisaika päättyy ilmoituksessa mainittuna aikana. Mahdollinen osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä hyvissä ajoin.
Mikäli maksullisissa tapahtumissa tai retkissä peruuttamista ei ole tehty ennen retken tai tapahtuman alkua ilmoituksessa mainitulle vastuuhenkilölle, osallistumismaksu peritään ilmoittautumisessa mainitun summan mukaan, koska tapahtumaan on varattu mahdolliset kuljetukset ja ruokailu ilmoittautuneiden määrän mukaan. Äkillisissä sairastumisissa tai tapaturmissa maksua ei peritä (tarvitaan lääkärintodistus).

Comments are closed.